Kā uzcept šokolādes-biezpiena kūku “Brūnaliņa”? Maiga tekstūra un lieliska garša

edzive

Nezinu, ar kādiem gan desertiem citas sievas lutina savus vīriešus, bet, tā kā manam mīļotajam ļoti garšo poļu šokolādes-biezpiena kūka, tad tieši to es gatavoju uz visiem lielākajiem svētkiem.

Šajā reizē mēs ar vīru gatavojām kopā un sākām atcerēties mūsu iepazīšanās pirmās dienas. Mīļotais man pirmo reizi pastāstīja, kā viņa patēvs ieteica izvēlēties sev sievu. Pēc viņa domām, atliek tikai pavērot meiteni ēdienreizes laikā, un uzreiz varēs saprast, vai šis ir tavs cilvēks vai nē. Mēs esam pārliecināti, ka kūka “Brūnaliņa” kļūs par lielisku papildinājumu tavam svētku galdam. Tā kā šodien mēs labprāt padalīsimies ar tās pagatavošanas recepti. Bet par to, kādas manieres ir nepieciešamas ideālai sievai, pastāstīsim pašās beigās. 

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas pildījumam

Pagatavošana

1.Vispirms ņemam lielu dziļu trauku mīklas iejaukšanai un liekam tajā sviestu, olu un cukuru. Kuļam šīs sastāvdaļas ar mikseri 3-5 minūtes līdz viendabīgas masas iegūšanai. 

Pēc tam pievienojam kakao ar irdinātāju un atkal visu samaisām. Pirmā etapa beigās iegūtajai šokolades-sviesta masai izsijātus miltus un iejaucam mīklu.

шоколадный торт с творожной начинкой

2.Gatavu mīklu uzmanīgi izveltnējam nelielā plāksnē un ietinam pārtikas plēvē. Pēc tam mīklu ieliekam ledusskapī uz 10 minūtēm. 

шоколадный пирог с творогом внутри

3.Pa to laiku, kamēr mīkla dziest, var ķerties pie pildījuma pagatavošanas. Dziļā bļodā biezpienu sajauc ar olām, cukuru un vaniļas cukuru. Pēc tam sakul visas sastāvdaļas līdz viendabīgai masai, pievieno krējumu un sakul vēlreiz. 

вкусный шоколадный торт с творогом

4.Tad izņem mīklu no ledusskapja un sadali to trijās daļās. Vienu daļu noliec mala, vēlāk no tās mēs veidosim rotājumus. Divas atlikušās daļas savieno un izveltnē plāksnē, kas ir nedaudz platāka par formu, bet pēc tam ieklāj mīklu formā tā, lai tā pārklātu arī formas sānu malas. 

рецепт шоколадного торта с творогом

5.Pēc tam izlejam formā biezpiena pildījumu un beram tajā sadrupinātus atlikušās šokolādes mīklas gabaliņus. Pa virsu glīti saliekam mīklas gabaliņus govs plankumu veidā un liekam cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā uz 45 minūtēm. 

торт с творогом и шоколадом

Ceram, ka šī kūka garšos tev un taviem tuviniekiem. 

Bet kas attiecas uz ideālās sievas izvēli, tad te nav nekā sarežģīta. Vajag tik vien, kā pavērot, kā sieviete sagremo ēdienu. Ja kārtīgi un nesteidzīgi – tātad arī sadzīvē viņa būs mierīga un prātīga, uzmanīga pret katru sīkumu. Tas arī viss!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More