Torte “Biezpiena namiņi” no cepumiem un biezpiena bez cepšanas

edzive

Krāsains un vienkāršs deserts no produktiem, kas pieejami ikviena mājā! Turklāt, lai gardumu pagatavotu, nav stundām ilgi jāstāv pie plīts. Sastāvdaļas vienmēr ir pa rokai, bet beigu beigās kūka tāpat izskatās gana reprezentatīva.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Kā pagatavot biezpiena mājiņas? Šai kūkai nepieciešams labs un svaigs biezpiens, ideāli, ja tas būs diezgan trekns – vai nu 9%, vai 18%. Arī skābo krējumu izvēlieties ar augstu tauku saturu. Sviestu iepriekš izkausē ūdens peldē. Cepumus izvēlieties jebkurus, kuri jums labāk garšo.

Шаг 1.

Dziļā traukā sajauc biezpienu, izkausētu sviestu, skābo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru. Ar mikseri visu sakuļ līdz viendabīgai konsistencei.

Шаг 3.

Biezpiena masu sadaliet divās daļās un vienai no tām pievienojiet kakao. Tad ņemiet tīru virtuves dvieli un zem tā paklājiet pārtikas plēvi. Katru cepumu iesakām iemērkt siltā pienā, tomēr, ja cepumi šķiet parāk izjukuši, tad šo soli var arī neizpildīt. Jums vajadzēs aptuveni 12 cepumus.

Шаг 4.

Biezpiena slāni vienmērīgi izklāj virs cepumu kārtas.

Шаг 7.

Tad nomizo banānu un sagieztu uz pusēm liek pa vidu.

Шаг 8.

Tad desertu tin tādā kā rullī un liek ledusskapī uz visu nakti. Tad to izņem no ledusskapja aplej ar kausētu šokolādi un apkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.

Шаг 9.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More