Gatavošu visu atlikušo vasaru. Kabači pēc jaunas receptes. Nedomāju, ka iznāks tik garšīgi

edzive

Kabači, kas garšo labāk par gaļu… Neviens netic, ka es tos tik vienkārši gatavoju. Lieliska kabaču recepte arī svētku galdam. Mēs tos apēdām dažās minūtēs. Tagad ir kabaču sezona un iesaku tos pagatavot šādi. Turklāt sagatavošana prasa minimālu laiku. Un jūs pat nevarat iedomāties, cik tas ir garšīgi. Es novēlu jums labu apetīti un veiksmīgu gatavošanu.

Pagatavošana:

Lai sāktu, sarīvējiet cukīni uz smalkās rīves. Pievienojiet nedaudz sāls un samaisiet. Atstāj uz 5 minūtēm.

Tad no kabačiem izspiediet sulu un ielieciet tos citā bļodā.

Kabaču masai pievienojam četras olas un četras ēdamkarotes miltu.

Visu labi samaisa un ļauj nostāvēties divas līdz trīs minūtes.

Tad pannā ielej nedaudz augu eļļas. Izklāj mīklu un izlīdzina. Manas pannas diametrs ir 24 centimetri. Apcep no abām pusēm līdz zeltaini brūnai krāsai.

Gatavās pankūkas liek uz papīra dvieļa un ļauj atdzist. Man sanāca piecas gatavas pankūkas, bet, ja padarīs tās plānākas, tad sanāktu vairāk.

Sāksim gatavot pildījumu. Smalki sagriež šampinjonus. Liek uz pannas. Tiklīdz sula iztvaiko vai varat to noliet, pievienojiet augu eļļu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Cep vēl 2-3 minūtes.

Sieru un novārītas olas sarīvē uz smalkās rīves. Tāpat uz smalkās rīves sarīvē arī ķiploku.

Sieram un olai pievienojam sēnes. Vēlams pievienot, kad tās ir pilnībā atdzisušas.

Pildījumam pievieno zaļumus.

Tad pievienojiet majonēzi un labi samaisiet.

Tagad smalki sagrieziet vienu vai divus gurķus. Uzlieciet pildījumu uz pankūkas. Izlīdzina un apkaisa ar gurķiem. Sarullē.

Pankūkas liek traukā.

Un pagatavo mērci. Smalki sakapā zaļumus un pievieno skābajam krējumam. Tāpat uz smalkās rīves sarīvē ķiploku, pievieno sāli un piparus.

Labu apetīti!

Sastāvdaļas:

  • Cukini 1 kg.
  • Olas 4 gab.
  • Milti 5 ēd.k.
  • Siers 200 g.
  • Vārītas olas 2 gab.
  • Majonēze
  • Gurķi 2 gab.
  • Skābais krējums
  • Zaļumi, ķiploki, sāls

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More