Hačapuri jeb siera pīrādziņi pagatavoti uz grila

edzive

Hačapuri ir viens no populārākajiem gruzīnu nacionālās virtuves ēdieniem. Hačapuri pīrāgi ir savdabīgi, gardi un sātīgi. Un izrādās tos var pagatavot ne tikai cepeškrāsnī, bet arī uz grila un pīrādziņi iegūs vēl niansētāku garšu. Turklāt to pagatavošana nebūt nav sarežģīta.

Sastāvdaļas

  • 500g kārtainās mīklas
  • paciņa saldā krējuma
  • 500g sulguni siers
  • sāls pēc garšas
  • ķiploks pēc garšas

Pagatavošana

Sākumā pagatavo hačapuri pildījumu. Uz rupjas rīves sarīvē sieru, sapresē ķiploku, samaisa visu ar saldo krējumu un nedaudz sāls.

хачапури на мангале фото

Kārtaino mīklu sagriež aptuveni 5cm garās sloksnēs.

хачапури на мангале фото

Pildījumu aplipina ap iesmu un aptin ar mīklas loksni.

хачапури на мангале фото

Mīkla izdara nelielus iegriezumus. Liek uz vidēja kartsuma un grilē aptuveni 5 – 7 minūtes.

хачапури на мангале фото
хачапури на мангале фото

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More