Ātrā rauga mīkla 10 minūtēs

edzive

Šī ir ārkārtīgi ātras rauga mīklas recepte, tā nebūs sausa un ieekonomēs jūsu laiku!

Sastāvdaļas

  • Kviešu milti 700g
  • Ūdens 350ml
  • Cukurs 3 ēdamkarotes
  • Sāls pustējkarote
  • Saulespuķu eļļa 4 ēdamkarotes
  • Sviests 80g
  • Raugs 33g

Pagatavošana

Raugu izņemiet no ledusskapja un ļaujiet tam izkust istabas temperatūrā. Tikmēr krāsni silda līdz 180 grādiem. Tad katliņā ielejiet nedaudz ūdens, lieciet uz uguns un izkausējiet tajā sviestu. Tad ļauj atdzist un pievieno raugu, sāli, cukuru, saulespuķu eļļu un visu samīca.

рецепт дрожжевого теста

Negaidiet, kad mīkla uzrūgs, bet sāciet veidot sev vajadzīgās formiņas. Liek uz plātes – sākumā 10 minūtes cep pie puspavērtām cepeškrāsns druvīm, lai tajā tiek gaiss, bet vēlāk 30 minūtes pie aizvērtām.

как приготовить дрожжевое тесто

Ja gribat izmantot sauso raugu, tad nepieciešami 11g un dariet visu kā iepriekš rakstīts, neaizmirstot par divu fāžu cepšanu.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More