Kā pareizi pagatavot frikadeļu gaļu, lai tā būtu garda un sātīga

edzive

Gardas un aromātiskas frikadeles lieliski papildina gandrīz jebkuru zupu. Iesakām frikadeles gatavot no maltas liellopu gaļa, jo tieši šī gaļa vislabāk notur formu un buljonam piedod lielisku garšu. Bet, protams, arī cūkgaļa un vistas gaļa ir tikpat gardas.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Samaisi malto gaļu ar maizi, pievienojiet olu un visu kārtīgi samīciet. Tad gaļu apkaisa ar sāli, sīpolu pulveri un smalki sakapātiem pētersīļiem. Samīciet un virpiniet frikadeļu bumbiņas. Dariet to ar mitrām rokām. Tad frikadeles pievienojiet jebkurai zupai.

Lasi arī: 5 jauni veidi, kā pagatavot zupu ar frikadelēm

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More