Marinēti sīpoli “3 minūtes” zivīm, gaļai un vienkārši uz maizītes

edzive

Šie marinētie sīpoli ir gatavi lietošanai 3 minūšu laikā pēc pagatavošanas. Šie sīpoli ir piemērots ne tikai zivīm, bet arī gaļai, salātiem vai vienkārši uz gardas maizītes.

Sastāvdaļas:

  • Sīpols – 1 gab.
  • Sāls – 1/2 tējk.
  • Cukurs -1/2 tējk.
  • Melnie pipari – 1/3 tējk.
  • Dilles – 2-3 zariņi
  • Etiķis 9% (vai citrona sula) -1 ēd.k.

Pagatavošana

Sagriežu lielu sīpolu pusgredzentos (aptuveni 100 gramu).

Smalki sagriežu pāris diļļu zariņus.

Sīpolu pusgredzeniem pievieno dilles un pusi tējk. sāls un puse tējk. cukurs, melnos piparus pēc garšas. 1 ēd.k. 9% etiķi vai ābolu sidra etiķi un samaisiet.

Pēc 3 minūtēm sīpoli ir gatavi ēšanai.

Lasi arī: Gadiem pārbaudīts paņēmiens ar sīpoliem saldētavā, lai virtuvē nebūtu nekārtība

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More