Daudz cīsiņus ēd, daudzi izturas pret tiem ar aizdomām. Ja jūs esat tas, kas ēd cīsiņus, tad šī recepte priekš jums. Pērkot cīsiņus ir svarīgi izlasīt to, kas rakstīts uz etiķetes. Jāskatās lai nebūtu nekā lieka. Kas attiecas uz nātrija nitrītiem, tie tiek pievienoti tāpēc lai cīsiņš iegūtu skaistu rozā krāsu. Tātad – ja jums priekšā ir pārāk spilgti rozā cīsiņi, tad no to pirkšanas labāk atteikties. Cīsiņi cepeškrāsnī – viegli pagatavojams un garšīgs ēdiens.
Sastāvdaļas
- Kartupeļi – 4gb
- Paprika – 1gb
- Sīpols – 1gb
- Cīsiņi – 4gb
- Olīveļļa – 2 ēd. kar.
- Kečups – 1 ēd. kar.
- Sojas mērce – 2 ēd. kar.
- Garšvielas
- Loki
Pagatavošana
Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlēs un ieliek traukā. Papriku un sīpolu sagriež salmiņos un liek traukā. Sagriež cīsiņus, pielej eļļu, pievieno kečupu, sojas mērci un garšvielas. Visu kārtīgi samaisa. Visu saliek cepamtraukā un liek cepeškrāsnī 180-200 grādos. Cep kamēr kartupeļi gatavi, apmēram 25-30 minūtes. Gatavs pasniegšanai.