Kabaču torte – izcila alternatīva pierastajai aknu tortei. 100 reiz garšīgāka…

edzive

Ja jums nepatīk kabači, tad noteikti jāpagaršo šis ēdiens un jūs savas domas mainīsiet. Kabaču torte – ideāls vasaras ēdiens. Mazs noslēpums: vislabāk der kabacīši līdz 25 cm gari, jo tie ir mīksti, bez sēklām. 

Sastāvdaļas: 

  • Kabači – 2gb
  • Olas – 2gb
  • Piens – 50ml 
  • Krējums – 150g
  • milti – 4 ēd. kar. 
  • Biezpiens – 100g
  • Tomāti – 2gb
  • Sīpols – 1gb
  • Burkāns – 1gb
  • Paprika – 1gb
  • Cietais siers – 50g
  • Eļļa – 2 ēd. kar. 
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana: 

Attīra kabačus no mizas, sarīvē uz vidēja rupjuma rīves.

торт из кабачков фото

Pievieno olas, pienu, sāli, rīvētu sieru, miltus. Visu samaisa.

торт из кабачков фото

Pagatavo kabaču pankūkas parastā veidā. Sagriež sīpolu un papriku kubiņos, burkānu sarīvē.

торт из кабачков фото

Viegli apcep sīpolus, pievieno burkānu un papriku. Pasautē kopā vēl 7-8 minūtes.

торт из кабачков фото

Atdzesē. Pagatavo krēmu: Sakuļ krējumu ar biezpienu, pievieno sasmalcinātus zaļumus.

торт из кабачков фото

Liek pirmo pankūku, sasmērē ar krēmu, uzliek sautētos dārzeņus un uzliek otru pankūku.

торт из кабачков фото

Otrā kārta – krēms, sagriezti tomāti un apsedz ar trešo pankūku.

торт из кабачков фото

Atkārto pa kārtām tik ilgi, kamēr beidzas pankūkas. Beigās visu torti nosmērē ar krēmu. Gatavs! Labu apetīti! 

торт из кабачков фото

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More