Uzkoda ”Cīsiņš kartupelī”

edzive

Kad vajag kaut ko ātri pagatavot, tad noteikti derēs šī recepte. Viss ir ļoti vienkārši un pagatavot varēs pat skolnieks. Ēdiens sanāk sātīgs. Atliek tikai sagriezt dārzeņus un pusdienas gatavas. 

Sastāvdaļas

  • Kartupeļu biezenim – piens, sviests

Lasi arī: Karalisko kartupeļu recepte, ko iemīļos visi

Pagatavošana

Kartupeļus izvāra, nokāš un gatavo kartupeļu biezeni, pievienojot karstu pienu un sviestu.

Karstu kartupeļu biezeni izklāj uz vafeļu plāksnēm un atstāj uz 5-10 minūtēm.

Uz katras plāksnes malas uzliek cīsiņu un satin ruletīti. Ruletes sagriezt gabaliņos 3-5cm garos.

Olas sakuļ ar sāli un pipariem. Katru rullīti apmērcē olā un apcep no visām pusēm uz pannas. Uzkodu var pasniegt gan karstu gan aukstu. Labu apetīti! 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More