Biskvīts, kas nekad nesaplok

edzive

Biskvīta mīklu ir vienkārši pagatavot, bet ne visiem tas sanāk. Šeit būs daži noderīgi padomi, lai viss sanāktu kā iecerēts. 

Sastāvdaļas

  • Olas M izmēra – 5gb
  • Vaniļas cukurs – 1 paciņa
  • Cukurs – 1 glāze (nepilna)
  • Milti – 1 glāze
  • Kukurūzas ciete – 1-2 ēd. kar. 

Lasi arī: Karalisko kartupeļu recepte, ko iemīļos visi

Pagatavošana

Olas iesit miksera traukā, pievieno olas, cukuru, vaniļas cukuru un kult lielā ātrumā 10 minūtes. No miltu daudzuma noņemt vienu ēdamkaroti miltu un tās vietā pievienot cieti. Miltus pievieno olu masai un lēni samaisa ar mikseri. Mīklu lej formā, kura izklāta ar cepampapīru. Izlīdzina virsu un liek cepeškrāsnī, kas uzsildīta līdz 180 grādiem. Cep 40-45 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka kociņu. Gatavojiet un jums izdosies! Labu apetīti! 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More