Meksikāņu spinātu pankūkas

edzive

Meksikāņu spinātu pankūkas.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Uzkarsē pannu uz vidējas uguns. Spinātus noskalo un apcep 1-2 minūtes, kamēr tie savīst. Pārliek caurdurī, nolej lieko šķidrumu un noskalo zem auksta ūdens. Liek spinātus blenderī kopā ar eļļu un sāli.

Sasmalcina līdz viendabīgai masai. Lielā traukā sajauc miltus un cepamo pulveri. Pievieno sasmalcinātos spinātus un 1/4 glāzes ūdens. Samaisa un ar rokām veido mīkstu mīklu. No mīklas izveido bumbu, aptin ar plēvi un liek lai ”atpūšas” 15-20 minūtes. Mīklu sadala 6-8 daļās un izveido no tiem bumbiņas.

Apkaisa ar miltiem darba virsmu un izrullē katru daļu apaļā plāksnē. Uzkarsē pretpiedeguma pannu un apcepiet pankūkas 1-2 minūtes no katras puses. Gatavās pankūkas liek uz šķīvja kaudzē un ļauj nedaudz atdzist. Gatavās pankūkas var pildīt ar sev vēlamām sastāvdaļām – pupiņām, kukurūzu un sieru. 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More