Pankūkas “viss vienā krūzītē” ir viegli pagatavojamas, ēdamas un recepte viegli iegaumējama

edzive

Šodien es nāku pie jums ar recepti garšīgām pankūkām ar nosaukumu “viss vienā krūzē”. Tās ir viegli pagatavojamas, viegli ēdamas, recepte ir viegli iegaumējama. Esmu pārliecināta, ka, ja jūs mēģināt pagatavot šādas pankūkas vismaz vienu reizi, jūs tās cepsiet visu laiku.

Sastāvdaļas:

  • Milti – 1 krūze
  • Kefīrs – 1 glāze
  • Piens – 1 glāze
  • Ola – 1 gab
  • Cukurs – 1 ēd.k.
  • Sāls – 1/2 tējk
  • Soda – 1 tējk
  • Augu eļļa – 1 ēdamkarote.
  • Citronu sula – 1 tējk

GATAVOŠANA

Tātad, sāksim: lai izmērītu, mums vajag krūzi, man ir jebkurš tilpums 300 ml, tajā mēs izmērām sastāvdaļas.

Bļodā ieber 1 krūzi miltu, pievieno 1 ēd.k. cukuru, 1/2 tējk sāls, 1 tējk sodas un samaisa. Tagad iesitiet 1 olu.

Ielej 1 krūzi kefīra, man ir tauku saturs 2,5% un samaisa līdz gludai konsistencei, lai nav kunkuļu.

Lai pārliecinātos, ka soda ir dzēsta, es ieleju 1 tējk. citrona sulu un samaisa, tā droši gatavās pankūkas būs bez sodas garšas.

Tagad ielej 1 glāzi piena un vēlreiz samaisa, pievieno 1 ēd.k. augu eļļu. Mīkla ir gatava. Tagad sāksim cept pankūkas. Man pankūkas diametrs ir 24 cm. Pannu pirmajai pankūkai iesmērēju ar eļļu, leju mīklu un cepu uz lielas uguns.

Kad viena puse apbrūnējusi, apgriež un apcep otru pusi. Tā nu cepam visas pankūkas, pasniedzam pievienojot iebiezināto pienu, ievārījumu, vai arī var pildīt ar biezpiena, aknu vai ābolu pildījumu.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More