Biešu salāti kaukāziešu gaumē

edzive

Ir ļoti daudz variantu kā pagatavot biešu salātus, bet šis variants ir aromātisks, pikants un viegls. Šeit jūtama kaukāziešu nots uz  hmeli – suneli garšvielas rēķina. 

Sastāvdaļas

  • Bietes – 2gb
  • Valrieksti – sauja
  • Granātābolu sēkliņas – sauja
  • Ķiploks – 2 daiviņas
  • Krējums – 2 ēd. kar. 
  • Sāls
  • Hmeli – suneli garšviela – 1/4 tējk.

Lasi arī: Šokolādes deserts bez cepšanas – ļoti vienkārši un garšīgi

Pagatavošana

Bieti novāra, notīra un sarīvē uz rupjas rīves. Pievieno krējumu, sāli un samaisa.

Valriekstus apcep uz sausas pannas, sasmalcina un pievieno bietēm, samaisa.

Ķiploku izspiež caur ķiploku spiedi, pieber hmeli – suneli, samaisa.

Pieber granātābolu sēkliņas un samaisa. Dekorē ar granātābolu sēkliņām un valriekstiem. Var pievienot zaļumus. Labu apetīti! 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More