4K
![](https://dela-ruk.ru/wp-content/uploads/2020/01/1-6.jpg)
![](https://dela-ruk.ru/wp-content/uploads/2020/01/4-6.jpg)
![](https://dela-ruk.ru/wp-content/uploads/2020/01/5-6.jpg)
Ir ļoti daudz variantu kā pagatavot biešu salātus, bet šis variants ir aromātisks, pikants un viegls. Šeit jūtama kaukāziešu nots uz hmeli – suneli garšvielas rēķina.
Sastāvdaļas
- Bietes – 2gb
- Valrieksti – sauja
- Granātābolu sēkliņas – sauja
- Ķiploks – 2 daiviņas
- Krējums – 2 ēd. kar.
- Sāls
- Hmeli – suneli garšviela – 1/4 tējk.
Lasi arī: Šokolādes deserts bez cepšanas – ļoti vienkārši un garšīgi
Pagatavošana
Bieti novāra, notīra un sarīvē uz rupjas rīves. Pievieno krējumu, sāli un samaisa.
![](https://dela-ruk.ru/wp-content/uploads/2020/01/1-6.jpg)
Valriekstus apcep uz sausas pannas, sasmalcina un pievieno bietēm, samaisa.
![](https://dela-ruk.ru/wp-content/uploads/2020/01/4-6.jpg)
Ķiploku izspiež caur ķiploku spiedi, pieber hmeli – suneli, samaisa.
![](https://dela-ruk.ru/wp-content/uploads/2020/01/5-6.jpg)
Pieber granātābolu sēkliņas un samaisa. Dekorē ar granātābolu sēkliņām un valriekstiem. Var pievienot zaļumus. Labu apetīti!