Parādīšu kā es gatavoju maigus, ātrus un vienkāršus salātus ar pupiņām. Šķiet, ka receptē ir tik parastas sastāvdaļas, bet tie iznāk ļoti garšīgi! Produkti lieliski sader kopā un papildina viens otru.
Sastāvdaļas:
- konservētas pupiņas – 1 bundža
- burkāni – 1 gab.
- olas – 3 gab.
- kausētais siers – 1 gab.
- ķiploki – 2 daiviņas
- majonēze – 2 ēdamk.
- sāls, pipari – pēc garšas
Pagatavošana:
Cieti vārītas olas sarīvē uz rupjās rīves.

Tāpat sarīvē arī novārītus burkānus. Sastāvdaļas liek bļodā.

Tad mēs sarīvējam kausēto sieru uz smalkas vai vidējas rīves. Es iepriekš ielieku to saldētavā uz 20 minūtēm, lai vieglāk sarīvēt.

Uzreiz sarīvēju 2 ķiploka daiviņas, tas salātiem piešķirs pikantu garšu. No konservētajām sarkanajām pupiņām notecina šķidrumu un pievieno salātiem.

Tad salātiem pievieno majonēzi, piparus un sāli pēc garšas.

Samaisa, pārliek salātu bļodā un salāti ir gatavi pasniegšanai.

Gatavoju vakariņām vai pusdienām, salāti sanāk sātīgi, maigi un garšīgi. Tajā pašā laikā tas tiek pagatavots vienkārši un ātri. Ikvienam, kam garšo pupiņas, šī recepte noteikti patiks. Ja olas un burkānus izvārīsi iepriekš, salātus var pagatavot burtiski 5 minūtēs.

- Zivs sanāk maiga kā sviests! Kā garšīgi iesālīt sarkano zivi mājās: dalos ar recepti – viegli sālīts lasis, forele
- Kāpēc armēņu šašliks gatavojas ātrāk par citiem. Gaļas marinādes recepte un citas pagatavošanas nianses
- Esmu izmēģinājusi daudzas receptes, bet atgriežos pie šīs. Vislabākie kabaču jeb cukini ikri bez sarežģītas darbošanās
- Zemeņu ievārījumu vāru tikai pēc šīs receptes – citus nemeklēju, jo saglabājas zemeņu garša un smarža. Un arī bez biezinātāja tas ir biezs
- Uzzināju veidu, kā pagatavot “restorāna” gaļu: mājās to gatavoju viegli un vienkārši, sanāk ļoti garšīgi, un gaļa ir ārkārtīgi maiga