Veca čigāniete iemācija man gatavot unikālas kotletes: noslēpums tikai vienā sastāvdaļā

edzive

Ilgu laiku es gatavoju kotletes kā parasti. Gatavoju malumu no gaļas, sīlpoliem un ķiplokiem, cepu pannā vai cepeškrāsnī. Bet tad no kādas čigānietes uzzināju, ka ja gaļai pievieno tikai vienu sastāvdaļu, tad var iegūt absolūti fantastisku gaļas ēdienu, kas ir tik garšīgs, kas ir tik garšīgs, ka nevarēsiet no kotletēm atrauties.

Recepte ar noslēpumu

Šie pīrādziņi tiek gatavoti kā parasti. Maizi ieliek pienā, atstāj mērcēties un smalki sagriež šipolus, ķiplokus izpresē caur sīpolu presi. Pēcāk visas sastāvdaļas labi samaisa.

Un šeit uz skatuves parādās slepenā sastāvdaļa, proti, divi vidēja izmēra tomāti. Tie ir jānomazgā, jānoplaucē ar verdošu ūdeni un pēc tam sasmalcina blenderī, pievienojot tiem sasmalcinātus zaļumus.

Tad biezeni pievieno maltajai gaļai, sasāla, sapiparo un samaisa un tad kotletes cep kā parasti.

Rezultātā mēs iegūstam lielisku, sulīgu ēdienu ar patīkamu garšu! Labu apetīti!

Pagatavo arī šo:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More