Šokolādes konfektes no iebiezinātā piena. Atliek pievienot tikai nedaudz kakao

edzive

Burciņu visparastākā iebiezinātā piena stundas laikā var viegli pārvērst par visgardākajām šokolādes konfektēm. Ir jāpieliek tikai nedaudz kakao, viss kopā nedaudz jāizkarsē, un tad jāļauj konfektēm sacietēt.

Sastāvdaļas:

  • 1 burciņa iebiezinātā piena
  • 4 ēd.k. kakao
  • 30 g sviesta

Pagatavošana:

Iebiezināto pienu ielejam katliņā, samaisām ar kakao un uzreiz liekam uz plīts.

Nepārtraucot maisīšanu, uzvārām maisījumu. Tad pievienojam sviestu un, tāpat maisot, paturam uz mazas liesmas, līdz maisījums sabiezē.

Formā ieklājam pārtikas plēvi un pārliekam tajā maisījumu. Pārklājam ar to pašu plēvi un liekam ledusskapī atdzesēties.

Pēc tam atliek tikai izņemt formu no ledusskapja un sagriezt atdzisušo masu konfekšu porcijās.

Šī recepte ir ne tikai vienkārša. Pamēģiniet maisījumam pievienot drupinātus riekstus un, lūk, jūsu priekšā ir jau pavisam citas konfektes.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More