Burciņu visparastākā iebiezinātā piena stundas laikā var viegli pārvērst par visgardākajām šokolādes konfektēm. Ir jāpieliek tikai nedaudz kakao, viss kopā nedaudz jāizkarsē, un tad jāļauj konfektēm sacietēt.
Sastāvdaļas:
- 1 burciņa iebiezinātā piena
- 4 ēd.k. kakao
- 30 g sviesta
Pagatavošana:
Iebiezināto pienu ielejam katliņā, samaisām ar kakao un uzreiz liekam uz plīts.
Nepārtraucot maisīšanu, uzvārām maisījumu. Tad pievienojam sviestu un, tāpat maisot, paturam uz mazas liesmas, līdz maisījums sabiezē.
Formā ieklājam pārtikas plēvi un pārliekam tajā maisījumu. Pārklājam ar to pašu plēvi un liekam ledusskapī atdzesēties.
Pēc tam atliek tikai izņemt formu no ledusskapja un sagriezt atdzisušo masu konfekšu porcijās.
Šī recepte ir ne tikai vienkārša. Pamēģiniet maisījumam pievienot drupinātus riekstus un, lūk, jūsu priekšā ir jau pavisam citas konfektes.