Burciņu visparastākā iebiezinātā piena stundas laikā var viegli pārvērst par visgardākajām šokolādes konfektēm. Ir jāpieliek tikai nedaudz kakao, viss kopā nedaudz jāizkarsē, un tad jāļauj konfektēm sacietēt.
Sastāvdaļas:
- 1 burciņa iebiezinātā piena
- 4 ēd.k. kakao
- 30 g sviesta
Pagatavošana:
Iebiezināto pienu ielejam katliņā, samaisām ar kakao un uzreiz liekam uz plīts.
![](https://ereceptes.lv/wp-content/uploads/2021/08/Screen-Shot-2021-08-25-at-09.55.39.png)
Nepārtraucot maisīšanu, uzvārām maisījumu. Tad pievienojam sviestu un, tāpat maisot, paturam uz mazas liesmas, līdz maisījums sabiezē.
![](https://ereceptes.lv/wp-content/uploads/2021/08/Screen-Shot-2021-08-25-at-09.55.48.png)
Formā ieklājam pārtikas plēvi un pārliekam tajā maisījumu. Pārklājam ar to pašu plēvi un liekam ledusskapī atdzesēties.
![](https://ereceptes.lv/wp-content/uploads/2021/08/Screen-Shot-2021-08-25-at-09.55.56.png)
Pēc tam atliek tikai izņemt formu no ledusskapja un sagriezt atdzisušo masu konfekšu porcijās.
![](https://ereceptes.lv/wp-content/uploads/2021/08/Screen-Shot-2021-08-25-at-09.56.02.png)
Šī recepte ir ne tikai vienkārša. Pamēģiniet maisījumam pievienot drupinātus riekstus un, lūk, jūsu priekšā ir jau pavisam citas konfektes.