Gatavojam malto gaļu kā franču gaumē. Pielietojam nedaudz viltības un tā neatšķirsies no grilētas gaļas

edzive

Gandrīz visi ir iemīļojuši gaļu franču gaumē, jo tā ir ļoti garda un sulīga. Tomēr tikai maza daļa saimnieču zina, ka parasto malto gaļu var pagatavot ļoti līdzīgi. Un pussausu kotlešu vietā, jūs pagatavosiet pagalam gardu maltās gaļas ēdienu.

Sākumā gatavo pamatu. Samīca malto gaļu bez maizes, pievieno paprikas pulveri un nedaudz ķiploka. Tas piešķirs gaļai tādu garšas niansi, it kā tā būtu gatavota uz grila.

Sagriež divus sīpolus un pievieno olīveļļu.

Sīpolus liek uz cepamā papīra, kas iepriekš uzlikts uz cepamās plāts. Tad no maltās gaļas veido kotletes un liek virs sīpoliem. Gatavošanās procesā sīpols gaļai sniegs brīnišķīgas garšas nianses un ietekmēs tās sulīgumu.

Kotletes virsū liekam rīvētu olu.

Nākamais slānis būs siers. Tas iepriekš jāsadala 2 daļās. Pirmo mēs papildinām ar garšvielām, sāli, nedaudz samaisām un, bet otro atstājam sākotnējā formā.

Vispirms uz kotletēm liek garšvielu sieru, bet pēcāk parasto.

Tad atlicis tikai viens solis. Katras kotletes vidū uzspiediet nedaudz majonēzes.

40 minūtes 180 grādos, un ēdienu var pasniegt! Izrādās gandrīz ideāls: sulīgs, garšīgs un ar bagātīgu gaļas garšu. Pilnīga sajūta, ka gatavojam grilētus steikus un nemaz nelīdzinās garlaicīgām kotletēm.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More