Kraukšķīgi mazsālītie gurķīšī gruzīņu gaumē

edzive

Mazsālīti gurķīši ir viens no vasaras topa ēdieniem. Šī recepte būs lieliska, ja gribas galdā likt ko pikantu, bet tajā pašā laikā ļoti atsvaidzinošu. Daudz zaļumu un garšaugu – gurķīši būs aromātiski un vēl gardāki nākošajā dienā pēc pagatavošanas.

Sastāvdaļas

  • 1kg gurķu
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 tējkarote cukura
  • pustējkarote kumīna
  • 3 ķiploku daiviņas
  • pusbuntīte koriandra

Pagatavošana

Gurķus kārtīgi nomazgā un sagriež gareniski – tos ievieto traukā, kuram pēc tam var uzlikt vāku. Tad ķiploku spiedē izspiež ķiploku daiviņas, pievieno gurķiem un uzber arī garšvielas. Gurķus kārtīgi sakrata, liek ledusskapī un pasniedz nākamajā dienā.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More