Svaigi un mīksti kāpostu pīradziņi

edzive

Kāpostu pīradziņi ir ļoti gardi, bet citreiz mēdz būt cimperlīgi dēļ rauga mīklas. Ja neesat gatavs riskēt ar cimperlīgu mīklu, tad šī recepte būs tieši jums! Universālie kāpostu pīrādziņi būs lieliski piemēroti brokastīm, kā arī pusdienās kopā ar zupu. Tie lieliski aizstāj parasto maizi un saglabā savu svaigumu un maigumu.

Sastāvdaļas

  • 200g kāposta
  • 250ml ūdens
  • 1 ēd.k. cukura
  • 1 tējkarote sāls
  • 1,5 tējkarote rauga
  • 500g kviešu milti
  • saulsepuķu eļļa

Lasi arī: Ātrā rauga mīkla 10 minūtēs

Pagatavošana

Smalki sagriež kāpostus, tad aplej ar verdošu ūdeni. Pievieno cukuru un sāli un samaisa. Atstāj uz 30 minūtēm.

нашинкованая капуста

Kāpostos ieber raugu un iesijā miltus, visu kārtīgi samaisa. Pielej klāt saulespuķu eļļu. Atstāj 1 stundu siltumā.

пареная капуста

Mīklu dala gabalos un saveļ bumbiņās. Izliek uz cepešpannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Astāj uz 20 minūtēm.

капустные пироги

Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem un cep aptuveni 20 minūtes.

дрожжевые булочки

Ja vēlaties, lai maizītēm ir izteiktāka garša kāpostus var apcept uz pannas un pievienot tiem burkānus un sīpolus.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More