Gaisīgais krēma deserts

edzive

Ja kaut reizi esiet baudījis Bavārijas krēmu, tad noteikti šo garšu atcerēsieties vēl ilgi. Burvīgs saldā krējuma krēms ar brīnišķīgu struktūru. Šim desertam ir diezgan daudz kalorijas.

Sastāvdaļas

Lasi arī: Sentēvu metodes bagātīgai tomātu ražai: 5 pārbaudīti triki

Pagatavošana

Sajauciet olas dzeltenumu ar cukuru un lieciet uz mazas uguns. Lēnām pielejiet pienu un pastāvīgi maisiet aptuveni 10 minūtes. Galvenais, lai šķidrums neuzvārās! Tad pievienojiet krējumu un vaniļas ekstraktu. Uzbriedina želatīnu un iemaisa masā. Lieciet desertu ledusskapī līdz tas ir gatavs! Labu apetīti!

крем-десерт из сметаны

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More