18K
Ja kaut reizi esiet baudījis Bavārijas krēmu, tad noteikti šo garšu atcerēsieties vēl ilgi. Burvīgs saldā krējuma krēms ar brīnišķīgu struktūru. Šim desertam ir diezgan daudz kalorijas.
Sastāvdaļas
- 1,5 glāzes piena;
- Cukurs pēc garšas;
- 3 olu dzeltenumi;
- Krējums 300 ml;
- 4 glāzes ūdens;
- 1 tējkarote vaniļas ekstrakta;
- 1 ēdamkarote želatīna.
Lasi arī: Sentēvu metodes bagātīgai tomātu ražai: 5 pārbaudīti triki
Pagatavošana
Sajauciet olas dzeltenumu ar cukuru un lieciet uz mazas uguns. Lēnām pielejiet pienu un pastāvīgi maisiet aptuveni 10 minūtes. Galvenais, lai šķidrums neuzvārās! Tad pievienojiet krējumu un vaniļas ekstraktu. Uzbriedina želatīnu un iemaisa masā. Lieciet desertu ledusskapī līdz tas ir gatavs! Labu apetīti!