Biezpiena krēms ar sviestu – ne sliktāks, kā populārais siera kūku krēms

edzive

Ja jums patīk mājās cept kūkas ar krēmu, tad šī recepte jums noderēs. Tā ir ļoti vienkārša un krēms sanāks garšīgs un pietiekami salds. Krēms lieliski noderēs eklēru pildīšanai, tortēm, biskvīta ruletēm un kapkeikiem. 

Sastāvdaļas: 

  • Sviests – 125g
  • Biezpiens – 155g
  • Iebiezināts piens – 50g
  • Pūdercukurs – 40g
  • Vaniļas cukurs – 0,5 tējk. 

Pagatavošana: 

9% biezpienu liek dziļā traukā. Pūdercukuru iepriekš izsijā, lai nebūtu kunkuļu. Pusi pūdercukura pieber pie biezpiena, pievieno vaniļas cukuru. Sakuļ ar blenderi līdz viendabīgai masai. Ja nav pieejams blenderis, tad biezpienu izberž caur sietu, lai nav kunkuļu. Pie otras puses pūdercukura pievieno iebiezināto pienu, samaisa. Iebiezinātā piena daudzumu var regulēt pēc savas garšas izjūtas, jo gatavais krēms nesanāk pārlieku salds. Sviestu jau iepriekš izņem no ledusskapja lai sasilst istabas temperatūrā. Mīkstu sviestu liek dziļā traukā un kuļ ar mikseri līdz kļūst gaisīgs. 2-3 piegājienos pievieno iebiezināto pienu ar pūdercukuru nepārstājot tajā laikā kult. Pievieno biezpiena masu, kuļ ar mikseri 2-3 minūtes. Biezpiena krēms ir gatavs! Var ķerties pie darba! Lai izdodas garšīgi deserti – labu apetīti! 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More