Šī uzkoda ir tik garda, ka vārdiem grūti aprakstīt!

edzive

Ātrā uzkoda. Šo uzkodu var ēst gan karstu gan aukstu. 

Sastāvdaļas

  • Lavašs plāns
  • Siers – 100g
  • Desa – 100g
  • Tomāts – 1gb
  • Olas – 2gb
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

Sieru sarīvē, desu un tomātu sagriež mazos kubiciņos. Samaisa visas pildījuma sastādaļas. No lavaša izgriež divus apļus, tik lielus, cik panna uz kuras gatavosiet. Vienu lavaša apli liek uz karstas pannas, tad liek pildījumu. Virsū liek otru lavaša apli. Piespiež ar lāpstiņu. Pēc minūtes uzliek vāku un vēl pacep. Apgriež uz otru pusi un cep 1-2 minūtes. Kad ēdiens mazliet atdzisis, sagriež gabaliņos un labu apetīti! 

Lasi arī: Gaļa franču gaumē ar kartupeļiem, sēnēm un tomātiem

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More