Vienkāršākā, garšīgākā, smalkākā biskvīta kūka ar augļiem. Pirmo reizi ar šo recepti dalījos pirms pieciem gadiem. Un neviena slikta atsauksme! Ikviens to var pagatavot! Pat tiem, kuri nekad nebija gatavojuši boskvītus, bija viegli to izdarīt. Un rezultāts ir lielisks! Jūs varat pievienot jebkurus augļus vai ogas. Garša vienmēr ir pārsteidzoša!
Pagatavošana
Miksera krūzē iesit olas un tām pievieno cukuru un kārtīgi saputo.
Jums ir jāputo vismaz 10 minūtes ar maksimālo miksera ātrumu. Masai vajadzētu palielināties 3-4 reizes!
Pievienoju citronskābi un vanilīnu. Tad vēl mazliet masu pamikserē un ielej to bļodā. Mana krūze ir samērā maza, tāpēc es masu pārlieku citā bļodā. Šo soli, protams, var izlaist, ja ir lielāka bļoda.
Masai pievieno miltus un rūpīgi iemaisa masā tā, lai nepaliktu kunkuļi.
Tad augļus sagriežu mazos gabaliņos. Šodien augļu galvenajā lomā ir kivi un persiki. Bet jūs varat ņemt pilnīgi jebkurus augļus un ogas! Turklāt pat varat izmantot saldētus, bet tie pirms pievienošanas mīklai ir jāapviļā cietē!
Veidni iesmērēju ar taukvielu un leju tajā mīklu. Var ņemt lielu formu, bet man šajā gadījumā ir mazas 11cm diametra formas.
Tad formās izkārto augļus.
Gatavs cepšanai. Cepeškrāsni iepriekš uzsilda līdz 180 grādiem un cep aptuveni pusstundu.
Šo biskvītu var gatavot arī kūkām, jo tas ir ļoti maigs un gards!
Sastāvdaļas:
- Olas – 5gab.;
- Milti – 1 glāze;
- Cukurs – 1 glāze;
- Citronskābe – 0,5 tējkarote;
- Vaniļas cukurs – 1 iepajojums;
- Augļi (jebkuri)