Ļoti ātri pagatavojama un viegla kūka

edzive

Striktas diētas nekad nav iemesls, lai sev liegtu mazus priekus – tase kafija, neliels deserts un diena ir izdevusies! Lūk, vienkārša auzu pārslu cepumu recepte, kas nav jācep. Šīs kūkas pagatavošana aizņems vien 15 minūtes.

Recpetei atlasiet produktus, kas ir veselīgi. Proti, nopērciet pilgraudu auzu cepumus bez cukura, krēmam variet izmantot sojas skābo krējumu, kā saldinātāju izmantot medu, agaves vai topinambūra sīrupu. Apkaisiet kūku ar kakao, kokosriekstu skaidiņām, žāvētām plūmēm vai aprikozēm.

Sastāvdaļas

  • 300g auzu cepumu
  • sojas krējums 450g
  • 2 – 3 ēdamkarotes medus
  • 2 banāni
  • Kerobas kakao 2 ēd.k.
  • vaniļa

Lasi arī: Fantastisks biezpiena krēms tortēm – nereāli garšīgs! Ķeriet recepti!

Pagatavošana

Pagatavo krēmu: liek bļodā krējumu, pievieno medu un vaniļu.

Sakuļ masu ar blenderi.

Cepumus sagriež uz pusēm/

Banānus sagriež šķēlītēs.

Ielieciet pārtikas plēvi bļodā un sāciet veidot kūku.

Tad lieciet 3 ēdamkarotes krējuma.

Tad kārto slāņus tā, lai pēdējais ir kēms. Kūku liek uz 5 stundām ledusskapī.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More