Kūka “Šarlote” ar āboliem

edzive

Kūka “Šarlote” it ļoti populāra un jo īpaši iecienīta kopā ar āboliem.

Sastāvdaļas

  • 200g biezpiena
  • 3 olas
  • 3 ēd.k. cukura
  • 3 ēd.k. jogurta
  • 200g milti
  • 2 āboli
  • 1 tēj.k. cepamā pulvera

Pagatavošana

Biezpienu un jogurtu samaisiet viendabīgā masā.

творог с йогуртом

Olas un cukuru sakuļ kopā.

взбитые яйца

Tad visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.

творожное тесто

Mīklu lej formā un izkārto tajā sagrieztus ābolus.

яблочная шарлотка

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem un cep kūku 35 – 40 minūtes.

творожный пирог

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More