11.7K
Šie marinētie sīpoli ir gatavi lietošanai 3 minūšu laikā pēc pagatavošanas. Šie sīpoli ir piemērots ne tikai zivīm, bet arī gaļai, salātiem vai vienkārši uz gardas maizītes.
Sastāvdaļas:
- Sīpols – 1 gab.
- Sāls – 1/2 tējk.
- Cukurs -1/2 tējk.
- Melnie pipari – 1/3 tējk.
- Dilles – 2-3 zariņi
- Etiķis 9% (vai citrona sula) -1 ēd.k.
Pagatavošana
Sagriežu lielu sīpolu pusgredzentos (aptuveni 100 gramu).
Smalki sagriežu pāris diļļu zariņus.
Sīpolu pusgredzeniem pievieno dilles un pusi tējk. sāls un puse tējk. cukurs, melnos piparus pēc garšas. 1 ēd.k. 9% etiķi vai ābolu sidra etiķi un samaisiet.
Pēc 3 minūtēm sīpoli ir gatavi ēšanai.
Lasi arī: Gadiem pārbaudīts paņēmiens ar sīpoliem saldētavā, lai virtuvē nebūtu nekārtība