Mājas desa – garšīgāka nekā veikalā, bez želatīna un citiem nevēlamiem produktiem

edzive

Sastāvdaļas: 

Pagatavošana: 

Sīpolu sagriež kubiciņos, notīra ķiplokus, Sagatavo malto gaļu. Blenderī liek daļu maltās gaļas, sīpolu, ķiploku. Sablenderē. Tā būs desas saistviela. Samaisa visas sastāvdaļas, pievieno garšvielas. Cūkas pavēderi sagriež plānās, garās šķēlēs, lai varētu ietīt maltās gaļas masu. Uz pārtikas plēves liek pavēderi, virsū liek maltās gaļas masu un lēnām ietin tā, lai maltā gaļa būtu gaļas šķēlīšu vidū. Ieliek cepamajā maisiņā, kārtīgi nostiprina malas. Cep cepeškrāsnī 82 grādos 2,5 stundas. Atdzesē līdz istabas temperatūrai, sagriež un var pasniegt. 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More