Kilograms sīpolu uz kilogramu gaļas: garšīgāku gaļu pagatavot būtu grūti

edzive

Garšīgāku gaļu pagatavot tiešām būs grūti: pagatavosim to kopā ar lielu sīpolu daudzumu. Sanāks brīnišķīga gaļa, ko varēs ēst kopā ar jebkuru pamatēdienu. 

Sastāvdaļas

  • Gaļa – 1kg
  • Sīpoli – 1kg
  • Sāls, pipari un citas garšvielas pēc vēlēšanās
  • Eļļa

Pagatavošana

Gaļu sagriež vienādos gabaliņos, sīpolus sakapā. Ņem katlu ar biezu apakšu, ielej eļļu un ber sīpolus. Cep līdz sīpoli mīksti. Pievieno sāli, piparus, piedevu cūkgaļai un papriku. Pie sīpoliem liek gaļu. Kārtīgi samaisa. Uz lēnas uguns sautē gaļu sīpolos pusotru stundu. Traukam obligāti jāliek vāks. Gaļa sanāk mīksta un garšīga. 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More