Cūkgaļas šašliks sinepēs

edzive

Šādi marinēts šašliks liekams ātro šašliku kategorijā, jo pietiks ar stundiņu laika marinēšanai un varēsim ķerties klāt pie gaļas cepšanas.

Sastāvdaļas

  • 700 grami cūkgaļas,
  • 2 karotes sinepes,
  • 2 karotes sojas mērce,
  • sāls un pipari.

Pagatavošana

Gaļu sagriežam šašlikam tradicionālos gabaliņos, liekam bļodiņā, pievienojam sinepes , sojas mērci , piparus un pavisam nedaudz , vai varam arī neizmantot to vispār, sāls. Visu ļoti kārtīgi samaisām, pārsedzam trauku ar vāku vai plēvi un ļaujam aptuveni 1 stundu pamarinēties. Pēc tam spraužam gaļu uz iesmiem, cepam uz oglēm un savlaicīgi pagrozām.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More