Mannā un kefīrs: deserts, ka nekaitēs figūrai

edzive

Iedomājieties, 100 gramos produkta vien 180 kCal!

Būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

  • 250 g mannā (aptuveni viena glāze)
  • 250 g kefīra (aptuveni viena glāze)
  • 2 olas
  • 1 tējkarote dzeramās sodas

Pagatavošana:

Mannā iemērcējiet uz vienu stundu kefīrā. Klāt pievienojiet sodu un olu. Ar mikseri vai blenderi saputojiet masu. Cept nepieciešams 180 grādu temperatūrā vismaz 40 – 50 minūtes. Ja vēlaties, masai klāt varat pievienot arī šķipsniņu sāls, saldinātājus, žāvētos augļus vai riekstus. Ļaujiet ieslēgties iztēlei un paveriet iespējas arī savām vēlmēm!

Tas arī viss – labu apetīti!

Dalieties arī ar citiem gardēžiem, kuri pašlaik ievēro diētu!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More