Ātrākais krēms kāds gatavots! 2 sastāvdaļas un gatavs 10 minūtēs!

edzive

Gaisīgais zefīra krēms būs piemērots jebkurai kūkai, bet jo īpaši izcili tas saderēs ar biskvītu. Izcepiet bāzes sastāvdaļu biskvītu, tad sagrieziet to gareniski un apziediet ar zefīra krēmu. Krēma pagatavošanai vajag zefīrus, bet mēs izstāstīsim kā tos pagatavot arīdzan mājās. Lieciet aiz auss, ka cukuru krēmam nevajag pievienot, jo zefīrs dod pieteikošu saldumu.

Sastāvdaļas

  • zefīrs 100g;
  • sviests 100g.

Pagatavošana

Zefīrus saliek stikla burkā un ieliek mikroviļņu krāsnī uz 30 sekundēm. Sviestu sagriež kubiciņos un ļauj nedaudz atkust. Zefīri ir jāsablenderē ar blenderi pa druskai pievienojot pusi sviesta. Tad burku iemērc aukstā ūdenī, turpina blenederēt un pievieno atlikušo sviestu. Pēc 5 minūtēm krēms ir gatavs!

Zefīra krēms būs ideāls pildījums eklēriem vai desertu dekorēšanai: izmantojiet konditorejas šprici no krēma var izveidot saturīgu ziedu un lapu musturu.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More