Cepti jaunie kartupeļi

edzive

Jaunie kartupeļi ir viens no sezonas populārākajiem ēdieniem. Un jo īpaši iecienīti ir cepti jaunie kartupelīši. Tie ne tikai saglabā savu uzturvērtību, bet zeltainā garoziņa cilvēkus padara gluži vai trakus.

Sastāvdaļas:

  • Jaunie kartupelīši
  • 5 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls 2 tējkarotes
  • 3 – 4 ķiploku daiviņas
  • saišķis timiāna
  • pustējkarote rozmarīna

Pagatavošana

Sākumā kartupelīšus nomazgā un notīra. Atsevišķi samaisa olīveļļu, sāli, piparus un rozmarīnu, caur spiedi izspiež ķiploku un timiānu. Kartupeļus aplej ar sagatavoto maisījumu. Tad kartupeļus liek uz cepamā papīra un liek cepeškrāsnī uz 50 minūtēm 180 grādos.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More