Uzkoda uz ātru roku

edzive

Sastāvdaļas

  • Cīsiņi – 3-4gb
  • Tomāti – 1gb
  • Ķiploki – 2-3 daiviņas
  • Majonēze – 1 ēd. kar. 
  • Kečups – 3 ēd. kar. 
  • Maize – 10 šķēlītes
  • Siers – 100g
  • Zaļumi svaigi
  • Pipari malti

Lasi arī: Paciņa biezpiena un pāris kartupeļi – lēts, garšīgs ēdiens

Pagatavošana

Cīsiņus sagriež mazos kubiciņos un liek dziļā bļodā. Tomātu arī sagriež kubiciņos, zaļumus smalki sakapā un liek pie desām. Izspiež ķiploku caur ķiploku spiedi un liek pie pārējām sastāvdaļām. Pievieno majonēzi un ketčupu un kārtīgi samaisa. 
Uz pannas liek maizes šķēlītes un uz katras uzliek 1-1.5 karotes pagatavotās masas. Uzkaisa piparus. Sieru sarīvē uz rupjas rīves un uzkaisa uz katras maizītes. Nevajag likt ļoti daudz siera, jo tas kusīs un tecēs uz pannas. Liekam maizītes cepeškrāsnī 180 grādos uz 15 minūtēm. Gatavs! Labu apetīti! 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More