Uz maizes liek jēlu malto gaļu… Katrs, kurš ierauga, vienmēr grib uzzināt šo recepti!

edzive

Viņi teica, ka ātrās uzkodas ir garšīgas tikai lielajās ēdināšanas uzņēmumu ķēdēs. Mājās mēs gatavojam kaut kādas muļķības. Viņi teica, ka šīs burgeru maizītes nekur nav atrodamas. Nu ko? Vai mēs viņiem ticēsim? Protams, nē! Jo mēs graujam stereotipus par bezgaumīgu, dārgu un grūtu ēdienu. Tāpēc šodien vēlamies jautrā kompānijā – kopā ar Jums – pagatavot vienkārši izskatīgu, bet patiesi gardu un ātru uzkodu. Aiziet?

Gatavojam malto liellopu gaļu: gaļas mašīnā samaļ gaļu ar sīpoliem un pievieno garšvielas.

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-14-1024x576.png
Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-15-1024x576.png

Visu samaisām līdz viendabīgai masai – es to daru ar rokām. Ja jums nepatīk ķēpāties ar malto gaļu, varat vilkt gumijas cimdus.

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-16-1024x576.png

Tomātus sagriežam apļos. Un mēs paņemam grauzdētu maizi.

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-17-1024x576.png

Tagad uz maizes uzlieciet jēlu malto gaļu (pilnu ēdamkaroti ar čupiņu) un izklājiet to pa visu maizi tāpat kā biezpienu.

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-18-1024x576.png

Virsū liek tomātu šķēles.

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-19-1024x576.png

Tiem virsū divas siera šķēles.

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-20-1024x576.png

Otru maizes riku apklāj ar kečupu un liek virsū otrai.

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-21-1024x576.png

Bet tas vēl nav viss! Un mēs varam tikt galā bez krāsns!

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-22-1024x576.png

Sakuļ olas ar dakšiņu, iemērc tajā no visām malām burgermaizīti.

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-23-1024x576.png

Tad ļoti uzmanīgi apviļā rīvmaizē.

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-24-1024x576.png

Atliek gatavot. Uzkarsē pannu un pievieno augu eļļu (nedaudz). Apcep burgeru no abām pusēm 3-5 minūtes. Šajā laikā gaļai būs laiks cepties, un visas pārējās sastāvdaļas tiks pagatavotas.

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-25-1024x576.png

Pasniedz ar ko vien garšo (dārzeņiem, salātiem, kartupeļiem – ko vien sirds kāro).

Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-26-1024x576.png
Šim attēlam ir tukšs alt atribūts; faila nosaukums ir image-27-1024x576.png

Sastāvdaļas:

Rīvmaizes piešķir šai uzkodai satriecošu un kraukšķīgu garoziņu 😍 Kā tev patīk mājās gatavota burgera vai sviestmaizes ideja? 😉 Noteikti dalies ar savu viedokli un uzspied like!

  • ● loks – 1 gab.
  • ● liellopu gaļa – 500 g
  • ● melnie pipari – ¼ tējk.
  • ● sāls – ½ tējk.
  • ● koriandrs – ¼ tējk.
  • ● žāvēti ķiploki – ¼ tējk.
  • ● tomāts
  • ● maize grauzdiņiem
  • ● siers
  • ● kečups
  • ● ola
  • ● rīvmaize
  • ● augu eļļa

Labu apetīti😊

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More