Tomāti “zem kažoka”

edzive

Tomāti “zem kažoka”sSanāk ļoti ļoti garšīgi un ar savu košumu rosina ēstgribu. Tie noder gan uz svētku galda, gan kā piedeva jebkuram garnīram ģimenes vakariņās. Pamēģini!

SASTĀVDAĻAS

  • tomāti – 2-3 gab
  • tunča konservi – 1 bundža
  • ola – 1 gab.
  • svaigs gurķis – 1 gab.
  • majonēze – pēc garšas
  • sāls – pēc garšas
  • melnie pipari – pēc garšas
  • diļļu zaļumi – pēc garšas

PAGATAVOŠANA

Svaigu gurķi sagriež mazos kubiņos. 2-3 svaigus tomātus sagriež 5-7 mm biezos gredzenos. Vārītu olu sarīvē uz smalkās rīves.

Uz tomātiem liekam pirmo tunča konservu kārtu, iesmērējam ar majonēzi un otrajā liekam gurķus, trešajā liekam olu, un pārkaisām ar smalki sagrieztiem zaļumiem, kārtām pieberam nedaudz sāls un pieberam melnos piparus, ja vēlas.

Pagatavo arī:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More