No kāpostu lapām var pagatavot ļoti garšīgu uzkodu, kas garšos gan mājiniekiem, gan viesiem. Ēdiena pagatavošanai nav vajadzīgas daudzas sastāvdaļas un daudz laika.
Sastāvdaļas
1 kāpstgalviņa;
Pustējkarote sāls;
3 olas;
4 ēdamkarotes majonēzes;
3 ēdamkarotes miltu;
Garšvielas pēc gaumes.
Pagatavošana
Katlā uzvāra ūdeni un verdošā ūdenī iemērc kāpostgalvu. Tad no kāpostgalvas atdala lapas. Bļodā samaisa olas un majonēzi, pievieno miltus, sāli un garšvielas. Kāpostu lapas sagriež 2 – 3 daļās un apviļā mīklā. Tad lapas liek uz pannas un apcep līdz tās ir zeltaini brūnas.
Un uzkoda ir gatava! Ja radās jautājumi skatitieties videorecepti!