Salāti “Sarkangalvīte” pārspēj rosolu un siļķi kažokā!

edzive

Izmēģiniet arī jūs, jums patiks!

Sastāvdaļas

  • vārītas vistas gaļas;
  • 1 paprika;
  • 150 g pekinas kāposti;
  • neliels sīpols;
  • 1 cieti vārīta ola;
  • 1 ēdamkarotes zaļo zirnīšu;
  • 150 g tomāti;
  • saišķītis diļļu;
  • 5 ēdamkarotes majonēzes;
  • sāls pēc garšas.

Pagatavošana

Bļodā sagriež pekinas kāpostu, pievienot sagrieztu vārītu vistas gaļu. Papriku sagriezt kubiņos, likt bļodā. Pievienot arī zaļos zirnīšus. Pievienot sagrieztu vārīto olu. Pievienot arī smalki sagrieztu sīpolu (vēlams izmantot saldo šķirņu sīpolus). Aizdarināt visu ar mazjonēzi un pārlikt salātu traukā. Salātu virsmu nolīdzināt. Tomātus sagriezt mazos gabaliņos un likt pa virsu – tā arī ir sarkanā cepurīte. Pāri pārkaisīt smalki sagrieztas dilles un pārkaisīt sāli.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More