Salāti “Prāga” – sen aizmirsti, bet ļoti garšīgi

edzive

Šodien jums atklāsim sen aizmirstu, bet ļoti garšīgu salātu recepti.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Ūdenī izvāra vistas fileju apmēram 30 minūtes. Uz litru ūdens pievienojiet 1 tējkaroti sāls, 3 melnos piparus, vienu sīpolu un vārīšanās beigās pievienojiet divas lauru lapas.

Lasi arī: Pavisam vienkāršā smilšu mīklas recepte

Sākumam jāiemarinē sīpoli.

Smalki sakapā sīpolu, pievienojam pustējkaroti sāls, vienu tējkaroti cukura un vienu ēdamkaroti etiķa. Visu pārlej ar verdošu ūdenu un ļauj atdzist. Sasmalcina marinētos gurķus un vistas fileju. Sagriež olas, vārītus burkānus un vistas fileju. Tad smalki sakapā žāvētās plūmes.

Tagad liekam slāņus.

Pirmais slānis ir vistas fileja, bet tad marinētie sīpoli.

Tad uzspiež majonēzi.

Nākošais slānis marinēti gurķi, olas un atkal majonēze.

Nākošais slānis ir burkāni.

Tad zirnīši.

Pēdējais žāvētas plūmes un majonēze.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More