Nepelnīti aizmirsti padomju laika salāti “Pasažieris” – kādreiz tie bija ļoti populāri!

edzive

Šo recepti atradu vecā žurnālā, kurā bija arī stāsts par to, ka salāti “Pasažieris” 60. gados bija ļoti populārs ēdiens vilcienu restorānos. Patiesība vai nē, bet salāti ir ļoti garšīgi, turklāt sātīgi. Sastāvdaļas ir ļoti vienkāršas un pieejamas, bet salāti lieliski iederēsies arī svētku galdā.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Aknas apviļā miltos un apcep sviestā, līdz tās ir gatavas. Atstāj atdzesēties.

печень в муке

Sīpolus sagriež plānos pusgredzenos un burkānus sarīvē uz rīves. Tad sīpolus kopā ar burkāniem apcep uz pannas, līdz tie ir zeltaini brūni. Kamēr burkāni un sīpoli atdziest, marinētos gurķus sagriež salmiņos. Atdzisušo aknu gaļu arī sagriež salmiņos. Dārzeņus, marinētos gurķus un aknas liek dziļā traukā un pievieno nelielu daudzumu majonēzes. Salātus labi samaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

майонез

Voilā! Labu apetīti!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More