Franči ir vieni no pasaules izsmalcinātākajiem gardēžiem, viņu ēdieni ir tiešām gardi un īpaši. Šie salāti būs ļoti viegli un gaisīgi. Lieliskā produktu kombinācija un patīkama pēcgarša sniegs neaizmirstamu pieredzi. Šie salāti ir pelnījuši jūsu atzinību.
Sastāvdaļas
- 300g liellopa fileja
- 1 sīpols
- 3 tomāti
- 200g cietais siers
- 1 tējkarote sāls
- 1 tējkarote cukura
- 1 ēdamkarote etiķa
- 200ml ūdens
- melnie pipari pēc garšas
- majonēze
Lasi arī: Salāti “Prāga” – sen aizmirsti, bet ļoti garšīgi
Pagatavošana
Gaļu sagriež un apcep saulespuķu eļļā 7 – 8 minūtes. Pievieno sāli, piparus un pacep vēl pāris minūtes. Tad gaļu uzlieciet uz papīra dvieļiem, lai notek liekie tauki.
Sagriež sīpolus un bļodā samaisa ar pustējkaroti sāls, cukura un etiķa. Aplej ar verdošu ūdeni un ļauj atdzist. Sieru mazliet atstāj virskārtai, pārējo kopā ar tomātiem sagriež kubiņos. No sīpoliem nolej šķidrumu.
Sajauc visas sastāvdaļas un uzspiež majonēzi. Uzliek uz šķīvja un apkaisa ar smalki rīvētu cieto sieru.