Vakariņas “Mamma atpūšas”: visu saliec, pagaidi un ēd (vispopulārākās un ļoti garšīgas sastāvdaļas)

edzive

Vai arī jums aptrūkušās idejas, ko vakariņās pagatvot ģimenei tā, lai nebūtu daudz laika jāpavada pie plīts? Lūk, viena no manām iecienītākajām receptēm! Tā izdodas ne tikai ļoti garšīga, bet arī ir lielisks palīgs mammām, kuras ir ne tikai nogurušas, bet arī ar gatavošanu ir uz “jūs”. Pamēģiniet!

Pagatavošana:

Ēdienu gatavosim cepeškrāsns maisiņā. Nomizo kartupeļus, sagriež kubiņos un liek maisiņā.

Pa virsu kartupeļiem liek kubiņos sagrieztu vistas fileju. Tad pievieno garšvielas. Man vislabāk patīk ķiploku sāls, paprikas pulveris un speciālo vistas garšvielu.

Man ļoti garšo, ja šim ēdienam pievieno sagrieztus seleriju kātus, bet šo soli, protams, variet arī izlaist.

Tad pievieno sasmalcinātu sīpolu, papriku un burkānus.

Tāpat man ļoti garšo, ja šim ēdienam pievieno tējkaroti graudainās sinepes. Tad maisiņā ielej aptuveni divas līdz trīs ēdamkarotes augu eļļas.

Tad maisiņu aiztaisa un visas sastāvdaļas kārtīgi sajauc.

Kad tas izdarīts, tad liekam maisiņu guļus uz cepamās plāts un virsējā maisiņa kārtā ar adatu saduram mazus caurumiņus.

Liekam līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni uz 40 minūtēm.

Vai arī jums aptrūkušās idejas, ko vakariņās pagatvot ģimenei tā, lai nebūtu daudz laika jāpavada pie plīts? Lūk, viena no manām iecienītākajām receptēm! Tā izdodas ne tikai ļoti garšīga, bet arī ir lielisks palīgs mammām, kuras ir ne tikai nogurušas, bet arī ar gatavošanu ir uz “jūs”. Pamēģiniet!

Pagatavošana:

Ēdienu gatavosim cepeškrāsns maisiņā. Nomizo kartupeļus, sagriež kubiņos un liek maisiņā.

Pa virsu kartupeļiem liek kubiņos sagrieztu vistas fileju.

Tad pievieno garšvielas. Man vislabāk patīk ķiploku sāls, paprikas pulveris un speciālo vistas garšvielu.

Man ļoti garšo, ja šim ēdienam pievieno sagrieztus seleriju kātus, bet šo soli, protams, variet arī izlaist.

Tad pievieno sasmalcinātu sīpolu, papriku un burkānus.

Tāpat man ļoti garšo, ja šim ēdienam pievieno tējkaroti graudainās sinepes. Tad maisiņā ielej aptuveni divas līdz trīs ēdamkarotes augu eļļas.

Tad maisiņu aiztaisa un visas sastāvdaļas kārtīgi sajauc.

Kad tas izdarīts, tad liekam maisiņu guļus uz cepamās plāts un virsējā maisiņa kārtā ar adatu saduram mazus caurumiņus.

Liekam līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni uz 40 minūtēm.

Maisiņu sagriež un saturu liek šķīvjos.

Mmmmmm! Labu apetīti!

Vistas fileja ar kartupeļiem cepammaisā. Sastāvdaļas:

  • Vistas fileja – 600-700 g
  • Kartupeļi – 800 g
  • Burkāni – 1 gab.
  • Paprika – 1 gab.
  • Sīpols – 1 gab.
  • Selerijas (kāti) – 1 gab.
  • Ķiploku sāls – 2 tējk.
  • Garšvielas – 2 tējk.
  • Sinepes (graudainās) – 1 tējk.
  • Augu eļļa – 2-3 ēd.k.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More