Tīteņi no ĶĪNAS kāposta ar neparastu pildījumu

edzive

Nožēloju, ka šo ēdienu nesāku gatavot jau daudz ātrāk, jo tas ir ārkārtīgi garšīgs un nav taukains. Man ļoti garšo kāpostu tīteņi, tāpēc bieži eksperimentēju ar receptēm. Šī, manuprāt, ir recepte, kurai jākļūst par klasiku!

Sastāvdaļas:

  • Ķīnas kāposta lapas – 10
  • Vistas fileja – 500g
  • Šampinjoni – 150g
  • Tomāti – 1 – 2 gab.
  • Biezpiens – 2 – 3 ēdamkarotes
  • Dilles
  • Pipari
  • Sāls

Uzlējumam:

  • Tomāru pasta – 2 ēdamkarotes
  • Ūdens
  • Sāls

Pagatavošana:

Izjauc kāpostu un lapām nogriež apakšējo daļi un 2 – 3 minūtes apliet ar karstu, verdošu ūdeni. Tad arī vienkāršāk var nogriezt cieto daļu.

Pildījumam sagriež vistas fileju, smalki sakapā sēnes, tomātus, zaļumus. Visu samaisa un pievieno biezpienu, sāli un piparus. Rullē kāpostu tīteņus un liek veidnē.

Sagatavo pārlējumu. Lai to izdarītu, sajauciet tomātu pastu, ķiplokus, sāli un ūdeni. Pārlej kāpostu tīteņus un liek cepeškrāsnī uz 35-40 minūtēm.

Pasniedz ar zaļumiem vai skābo krējumu.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More