912
			
				            
			        
    Sastāvdaļas
- Spageti – 60g
 - Tomāti – 50g
 - Ķiršu tomāti – 4gb
 - Sīpols – 10g
 - Ķiploks – 15g
 - Olīveļļa – 20g
 - Sojas mērce – 15g
 - Bazilika lapas – 3gb
 - Parmezāna siers – 10g
 - Sāls
 - Pipari
 
Pagatavošana
Spageti uzvāra sālsūdenī. Eļļā apcep smalki sagrieztus tomātus, ķiplokus un sīpolus. Cep ap 2 minūtes. Pannā pievieno sojas mērci, sāli, piparus un kārtīgi samaisa. Pannā liek uzvārītos spageti un samaisa. Pastu liek šķīvī. Ātri uz pannas apcep ķiršu tomātus un liek uz šķīvja maliņas. Apkaisa pastu ar rīvētu parmezāna sieru un dekorē ar bazilika lapiņām. 
