Rulete ar malto gaļu no vārītās mīklas

edzive

Sastāvdaļas

Mīklai

  • Piens – 500g
  • Olas – 2gb
  • Sāls
  • Cukurs – 1 tējk. 
  • Milti – 700g

Pildījumam

  • Maltā gaļa – 700g
  • Sīpoli – 2gb
  • Krējums – 2 ēd. kar. 
  • Tomātu pasta- 2 ēd. kar. 
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavo arī: Augļu batoniņš – bērniem pie tējas vai uzkoda, ko paņemt līdzi uz skolu

Pagatavošana

Gatavo mīklu vārīto mīklu. Uz plīts silda pienu kam pievienotas olas, visu laiku maisa. Pakāpeniski pievieno miltus lai veidojas pankūku mīklas konsistence. Tiklīdz sāk parādīties pirmie burbuļi (sāk vārīties), pievieno pārējos miltus un iemaisa mīklu. Maisa katliņā, kamēr karsta. Pēc tam maisa uz galda un ja vajag pievieno vēl miltus. Gatavo mīklu atstāj lai atpūšas. 

Рулет с фаршем из заварного теста


Gatavo pildījumu; Maltai gaļai pierīvē vienu sīpolu, pievieno sāli un piparus. Kārtīgi samaisa. Otru sīpolu sagriež kubiņos un apcep nelielā daudzumā eļļas. Kad paliek zeltaini, pievieno krējumu un tomātu pastu. Samaisa un 2-3 minūtes pakarsē. Mērce ir gatava. 

Рулет с фаршем из заварного теста

Daļu mīklas izrullē plānā kārtā un uzklāj daļu malto gaļu un sarullē ruletē. Ruleti sagriež gabaliņos. Ruletes gabaliņus apcep, nelielā eļļas daudzumā, no abām pusēm pa divām minūtēm. Pannā ielej ūdeni līdz gabaliņu pusei, ļauj uzkarst un gatavo 5-7 minūtes. Mērci liek pa gabaliņu starpām, samazina uguni, uzliek vāku un gatavo vēl 20 minūtes. 

Рулет с фаршем из заварного теста
Рулет с фаршем из заварного теста

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More