Makaroni jūrnieku gaumē – neaizstājams siltais ēdiens ar gaļu

edzive

Klasiskos makaronus jūrnieku gaumē ir gatavojusi gandrīz katra saimniece. Tas ir ēdiens, kas neapnīk un kuru katru reizi var pagatavot mazliet savādāk. Šoreiz recepte, kur būs daudz dārzeņu. Tas nozīmē, ka nevajadzēs gatavot atsevišķi salātus. 

Sastāvdaļas: 

Pagatavošana: 

Liek vārīties makaronus. Pa to laiku sagriež gaļu gabaliņos tā, lai tā labi samaltos. Ja nav vārītas gaļas, tad var uzvārīt tagad un buljonā likt vārīties makaronus. Tie būs garšīgāki un sātīgāki. Lai makaroni jūrnieku gaumē nebūtu kā parasti, tad pievienosim dārzeņus. Sagriež dārzeņus plānās loksnītēs. Liek uz plīts pannu ar eļļu, kamēr tā silst, sasmalcina gaļu. Smalcināt var jebkādā jums vēlamā paņēmienā. 
Makaroni gatavi. Nolej ūdeni un pievēršas dārzeņiem. Pannā liek ķiploku šķēlītes. Izņem tos no pannas pēc minūtes un liek pārējos dārzeņus – sīpolus un piparus, bet beigās  – tomātus. Pavisam nedaudz apcep un pievieno malto gaļu. Atkal nedaudz pasautē zem vāka uz mazas uguns. Uzber sāli pēc garšas. Savieno pannas saturu ar makaroniem un pasniedz kamēr karsts. Labu apetīti! 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More