2K
Sastāvdaļas:
- Sīpoli – 1gb
- Ķiploki – 4 daiviņas
- Cūkas maltā gaļa – 600g
- Liellopu maltā gaļa – 520g
- Sojas mērce – 70ml
- Sinepes – 30g
- Sāls – 3 šķipsniņas
- Piparu maisījums – 1 šķipsniņa
- Cūkas pavēderes gaļa – 350g
Pagatavošana:
Sīpolu sagriež kubiciņos, notīra ķiplokus, Sagatavo malto gaļu. Blenderī liek daļu maltās gaļas, sīpolu, ķiploku. Sablenderē. Tā būs desas saistviela. Samaisa visas sastāvdaļas, pievieno garšvielas. Cūkas pavēderi sagriež plānās, garās šķēlēs, lai varētu ietīt maltās gaļas masu. Uz pārtikas plēves liek pavēderi, virsū liek maltās gaļas masu un lēnām ietin tā, lai maltā gaļa būtu gaļas šķēlīšu vidū. Ieliek cepamajā maisiņā, kārtīgi nostiprina malas. Cep cepeškrāsnī 82 grādos 2,5 stundas. Atdzesē līdz istabas temperatūrai, sagriež un var pasniegt.