Krāsnī cepti kāposti

edzive

Sarkanā kāposta garša ir ļoti līdzīga baltajam kāpostam, bet vizuāli sarkanais ir daudz efektīvāks. Un nemaz nepieminēsim virkni ar kāposta noderīgajām īpašībām.

Sastāvdaļas:

  • 350g sarkanā kāposta
  • 150g suluguni siers
  • 80g šķiņķa
  • 3 ķiploku daivas
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes citronu sulas
  • kinza pēc garšas
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Kāpostu nomazgā un sagriež 2 cm platās šķēlēs. Uzliek uz cepamā papīra.

нарезать капусту

Nelielā trauciņā samaisa olīveļļu, citronu sulu, smlacinātu ķiploku, sāli, piparus. Ar iegūto maisījumu pārlej kāpostus.

капуста на противне

Liek cepeškrāsnī uz 160 – 170 grādiem 25 – 30 minūtes. 10 minūtes pirms beigām uz katras kāposta ripas liek suluguni sieru.

капуста с сыром и кинзой

Šķinķi sagriež mazos gabaliņos un uzkaisa uz kāposta, dekorē ar kinzu.

запеченная капуста с сыром и кинзой

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More