Kāpostu kotletes ”2 dienas līdz algai”, tik garšīgas, ka pat gaļu nevajag

edzive

Dzīvē gadās visādi… un kādreiz budžets ir iztērēts jau pirms nākamās algas, bet ģimene ir jābaro un obligāti jābūt garšīgam ēdienam. Tad nu cepam kāpostu kotletes, kas sanāk garšīgas, gaisīgas ar brūnu kraukšķīgu garoziņu. 

Sastāvdaļas

  • Kāposti – 200g
  • Kefīrs – 160g
  • Milti – 3 ēd. kar. 
  • Ola – 1gb
  • Soda – 0.5 tējk. 
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa – cepšanai

Pagatavošana

Kāpostus sakapā un kārtīgi saspaida ar rokām, pieber sāli. Pievieno olu un kefīru istabas temperatūrā, kārtīgi samaisa. Pieber miltus un atkal kārtīgi samaisa. Pieber sodu, samaisa. Uzkarsē pannu ar eļļu. Liek kotletītes ar karotes palīdzību un cep no abām pusēm brūnas. Pasniedz karstas ar krējumu. 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More