2.7K
Sastāvdaļas
- Cūkgaļas karbonāde – 300-400g
- Sīpols – 1gb
- Šampinjoni – 700-800g
- Kartupeļi – 3-4gb
- Tomāti – 8-10gb
- Sāls – pēc garšas
- Pipari – pēc garšas
- Majonēze – 2-3 ēd. kar.
- Eļļa – 3 ēd. kar.
- Cietais siers – 100g
Lasi arī: Gaļa fraņču gaumē ar kartupeļiem, sīpoliem un mērci
Pagatavošana
Gaļu sagriež 1.5-2 cm biezās šķēlēs, sīpolus-pusriņķos, sēnes-nelielos gabaliņos, kartupeļus un tomātus-salmiņos. Gaļu ietin pārtikas plēvē, izklapē, uzber sāli un piparus. Sasmērē ar majonēzi. Šampinjonus apcep ieeļļotā pannā 10-15 minūtes. Nedaudz atdzesē. Cepšanas formu iesmērē ar eļļu. Liek sīpolus, nedaudz pasālītus kartupeļus, gaļu, tomātus un sēnes. Virsū uzkaisa uz rupjas rīves sarīvētu sieru. Cep ap 40-45 minūtes 180 grādos.